RAFTUL CU CARTE: Rețetar de aleasă gastronomie – Vegetariana

Cartea noastră de bucate, fără dogme și ambiguități, vă introduce în filosofia gustului, fără carne și pește, într-o perfectă armonie a tradiției, integrării și alimentației moderne.
În aceste pagini, bogate în rețete și foarte multe ilustrații superbe, am încercat să facem o sinteză a universului vegetarian, împărtășind tehnici culinare și rețete esențiale pentru a vă bucura de toate culorile pământului.
Am preferat instrucțiunile tradiției țărănești, fără a pierde nicio clipă din vedere plăcerea. Plăcerea mâncării ca schimb de experiențe cultural-gastronomice. Plăcerea mâncării pentru a recupera bucuria pe care frica permanentă, „stresul“, publicitatea și televiziunea ne-au furat-o.
Aceasta este „doar“ o carte de bucate. Dacă știi să o citești, conține învățăminte prețioase, o sinteză a înțelepciunii antice, a eticii, a culturii gastronomice, a petrecerii și veseliei.
Celor ce preferă gusturi simple și naturale le recomandăm Rețetarul de aleasă gastronomie vegetariană, savoarea pură a soarelui, pământului și apei. În această carte veți descoperi informații despre zahăr, grăsimi, sare, aditivi alimentari.
Tot aici veți găsi rețete de legume, supe, diverse creme, verdețuri, sănătate curată!

Cartea poate fi comandată de la Web: https://edituranomina.ro/

2 Thoughts to “RAFTUL CU CARTE: Rețetar de aleasă gastronomie – Vegetariana”

  1. […] Cartea noastră de bucate, fără dogme și ambiguități, vă introduce în filosofia gustului, fără carne și pește, într-o perfectă armonie a tradiției, integrării și alimentației moderne. În aceste pagini, bogate în rețete și foarte multe ilustrații superbe, am încercat să facem o sinteză a universului vegetarian, împărtășind tehnici culinare și rețete esențiale pentru a vă bucura de toate culorile pământului. Am preferat instrucțiunile tradiției țărănești, fără a pierde nicio clipă din vedere plăcerea. Plăcerea mâncării ca schimb de experiențe cultural-gastronomice. Plăcerea mâncării pentru a recupera bucuria pe care frica permanentă,… Citeste mai mult […]

Leave a Comment